AnonymousAnonymous

My feedback

  1. 579 votes
    Vote
    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      I agree to the terms of service
      Signed in as (Sign out)
      You have left! (?) (thinking…)
      AnonymousAnonymous commented  · 

      WHY aren't the developers jumping to do something about this???

      AnonymousAnonymous supported this idea  · 
    • 104 votes
      Vote
      Sign in
      Check!
      (thinking…)
      Reset
      or sign in with
      • facebook
      • google
        Password icon
        I agree to the terms of service
        Signed in as (Sign out)
        You have left! (?) (thinking…)
        7 comments  ·  Bug Reports  ·  Admin →
        AnonymousAnonymous supported this idea  · 
      • 61 votes
        Vote
        Sign in
        Check!
        (thinking…)
        Reset
        or sign in with
        • facebook
        • google
          Password icon
          I agree to the terms of service
          Signed in as (Sign out)
          You have left! (?) (thinking…)

          Please try connecting to a different Internet connection before applying a theme. Sometimes a slow connection can interrupt the application process, and cause only half the widgets to load in.

          AnonymousAnonymous supported this idea  · 
          AnonymousAnonymous commented  · 

          I'm having the same issue. None of the themes are loading. One of the widgets that comes with the theme isn't there anymore. I want to reload the same theme to get it back but I can't even do that.

        Feedback and Knowledge Base